Participă și tu

Cunoaște echipa

Liviu Baltă

Fondator și CEO al platformei Prețuim Familia. Coordonează și organizează voluntar proiectele și evenimentele realizate de aceasta. Este un soț și tată care face tot posibilul să își iubească familia și să încurajeze și pe alții să își iubească familiile.

Pr.Stelian Tofană

Preot de peste 30 de ani, profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă, președinte de onoare al Organizației Creștine Agape. Excelent scriitor și vorbitor, vizionar, dornic să împărtășească și altora experiențele și cunoștiințele sale.

Cristina Turbutan

Cristina Turbuțan

Soție și mamă a doi copii energici. Este fascinată de tot ce înseamnă relații și psihologia de cuplu. Crede cu tărie că orice relație, oricât de defectuoasă ar fi, poate fi îmbunătățită cu multă voință, consecvență, maturitate și răbdare.

Anca Ifrim

Este pasionată de blogging, scrie și compune cu pasiune articole și mărturisiri despre provocările vieții de mama și femeie. Are 5 copii și se simte binecuvântată cu responsabilitatea de a-i crește cât mai frumos, cu dragoste de Dumnezeu și de Cer.

Devino și tu un AUTOR DE ARTICOLE

Să scrii articole nu e o treabă simplă, dar nici una foarte complicată. Două sunt condițiile necesare și suficiente. Mai întâi să ai ceva de spus, ceva nou nemaiauzit, o experiență personală sau o părere, un principiu bazat pe ceea ce ai trăit sau experimentat. Apoi să îți iei timpul necesar pentru a consemna (evident în format electronic) ceea ce vrei să comunici. Multe romane ce ar fi putut deveni celebre nu au fost tipărite pentru că nu au fost scrise, dar și multe scrieri fară har umplu raftul librăriilor. Deci dacă crezi că îndeplinești cele două condiții de mai sus, atunci la trebă.

Cum procedăm

A trecut vremea cu „scoate-ți o foaie de hârtie” așa că textul va trebui să îl trimiți în format electronic. E foarte bine să folosești diacritice altfel cineva va trebui să facă acest lucru în locul tău. Trebuie să știi că articolul va fi citit înainte de publicare pentru a verifica dacă lipsește o virgulă, o literă dar în nici un caz nu va interveni nimeni în substanța sa.

Care sunt condițiile

  • Un articol trebuie să aiba între 400 și 600 de cuvinte.
  • Bolduiește lucrurile pe care vrei să le evidențiezi.
  • Folosește bulete sau numere de ordine dacă e vorba de o listă.
  • Postările trebuie să nu fi fost publicate anterior sau să specifici acest lucru dacă e cazul.
  • Folosește un „excerpt” (scurt text de 25 de cuvinte care să definească subiectul articolului) și trimite un link de pe rețelele tale sociale la articolul de pe site. 

Interesat? Completează formularul și hai să pornim!

Liviu Baltă

Director executiv

Este fondator și CEO al platformei de resurse gratuite pentru familii: Prețuim Familia care include și proiectele Prețuim Tata și Prețuim Mama. Coordonează și organizează voluntar proiectele și evenimentele realizate de echipa Prețuim Familia. Scrie articole despre viața de familie. Este un soț și tată care face tot posibilul să își iubească familia și să încurajeze și pe alții să își iubească familiile.