Cât timp petrec mămicile zilnic pe Facebook?

Cât timp petrec mămicile zilnic pe Facebook

După elevi, mămicile sunt următoarea categorie de persoane care petrec mult timp pe facebook. Ce fac acolo? Poate ne răspundeți voi mai bine…

Ce vreau să vă împărtășesc în acest nou articol este că am descoperit, nu demult, o nouă funcție la facebook care vă ajută să vedeți exact cât timp petreceți zilnic. Aceasta este de un real folos, întru-cât vă puteți seta un timp pe care doriți să-l petreceți zilnic, iar la expirarea timpului veți primi o notificare. Sigur, ține de dumneavoastră dacă o veți băga în seamă, sau o veți ignora.

Ca să nu mai pierdem timpul cu povești, haideți să vă explic mai clar, cum se poate verifica totul.

Acestă funcție a Facebook se numește “Your time on Facebook” și în secțiune puteți vedea un grafic care vă arată cât timp ați petrecut pe rețea de-a lungul unei săptămâni.

Ca să vedeți acest grafic, trebuie să intrați pe aplicația Facebook de iOS sau Android apoi să apăsați pe butonul din dreapta după care să mergeți la secțiunea Settings, iar acolo ar trebui să vedeți “Your time on Facebook”. Aici puteți să vedeți timpul petrecut în fiecare zi, dar și o medie de minute.

Citește și: 10 principii maritale în sfera rețelelor de socializare

cat timp petrec mamicile pe facebook

Așadar, mămici, spor să aveți! Și la cât mai mult timp petrecut pe internet, dar cu folos. Tot ceea ce ne vine în news feed, este ce își dorește Facebook să vă pună în față. Prin urmare acesta este și un motiv principal pentru care pierdem atâta timp. Dacă aveți nevoie de o informație, mergeți direct la țintă, dați-i un search pe google, sau pe youtube pe un tutorial. Veți scuti o grămadă de timp. În plus, nu veți mai avea sentimentul acela de vinovăție că ați pierdut timp pe care îl puteați investi în copilul vostru.

Să vedem, cine își setează ca memento cel mai scurt timp petrecut zilnic și reușește să se țină de el? 😀

 

Cristina Turbuțan

Ți-a plăcut ? Distribuie

Cauta dupa temă si cuvinte cheie

Ți-a plăcut ? Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Postari similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *