6 sugestii de „întâlniri’’’ pentru cuplurile căsătorite

6 sugestii de intalniri pentru cuplurile casatorite

Sunt surprins de faptul că foarte multe cupluri căsătorite, de ceva vreme, văd o „întâlnire” ca pe o vizită la dentist. Știu că este ceva bun pentru ei, dar nu sunt chiar pregătiți. Dacă așa ești și tu, lasă-mă să-ți sugerez câteva metode de a aduce un suflu nou în relația ta, întorcându-te la întâlnirile de dinainte de căsătorie.

Pe lângă lista cu lucruri de făcut înainte de o întâlnire, reflectă cu mine la șase lucruri care poate au caracterizat zilele de început ale relației tale, și să vedem cum putem recultiva unele dintre ele.

  1. Abia așteptai să vă întâlniți data viitoare

Entuziasmul era mare; abia puteai aștepta să vă vedeți din nou, așa că ai făcut din asta o prioritate în calendarul tău. Ai făcut tot ce ai putut ca să fii prezent la întâlnire – te-ai dus la serviciu mai devreme ca să termini la timp. Și nu ai lăsat mici lucruri neprevazurte să te „întârzie”. Și devotamentul tău ascundea un mesaj: Tu ești important!

  1. Propuneai lucruri interesante și distractive pe care să le faceți împreună

Nu te limita doar la cină sau la a comanda ceva acasă și la un film. Știu că după 27 de ani de căsătorie, de multe ori am mers la sigur cu ceva ce am știut că funcționează, și nu am încercat să propun ceva nou pentru că era mai ușor așa. Caută în ziarul local posibile activități pe care să le faceți. Folosește internetul pentru idei interesante.

Citește și: 7 fapte pe care le asteapta femeile

  1. Te preocupai să fii îngrijit

Cu alte cuvinte lucrai la imaginea ta. Doar pentru că soțul/soția te-au vpzut în ipostazele cele mai rele nu înseamnă că nu ar vrea să te vadă, din când în când, și în cele mai bune. Fă un efort și ai grijă de felul în care arăți. Renunță la la hainele uzate care le porți mereu prin casă și caută să fii aranjat și să arați bine și acolo. Așa face un soț/o soție care vrea să arate bine pentru partenerul lui. Atunci când ești aranjat și bine îmbrăcat doar când mergi undeva, e ca și cum te aranjezi pentru alții, iar de cel de langă tine nu-ți pasă.

  1. Vroiai să știi totul despre el/ea

Nu te baza pe faptul că știi totul despre partenerul tău, doar pentru că sunteți căsătoriți de ani bun. Oamenii se mai schimbă. S-ar putea să te surprindă ce vei auzi. Dacă ai nevoie de ajutor folosește un blog sau grup unde se discută despre căsătorie, pentru mai multe ideii.

Citește și: De ce este familia pe primul loc pentru mine?

  1. Obișnuiai să vorbești despre cum ar putea fi viitorul

În ziua de astăzi este foarte ușor să te concentrezi asupra prezentului și să uiți ziua de mâine. Gandește-te la viitor din nou și fă-ți planuri. Cum ai vrea să arate peste 10 ani viața voastra împreună? Împărtășește-ți visele și vezi ce pasi trebuie sa urmezi ca să ajungi la ce ți-ai propus pentru viitor.

Această listă cu „așa se face” trebuie echivalată de una cu „așa nu se face”. Și asta ar începe cam așa:  evită să transformi întâlnirea cu soțul/soția într-o întâlnire de afaceri. Nu încerca să combini timpul pe care trebuie să-l petreceți împreună cu alte activități pe care le aveți de făcut, sau să vorbiți despre copii sau finanțe.

Ți-a plăcut ? Distribuie

Cauta dupa temă si cuvinte cheie

Ți-a plăcut ? Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Postari similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *