5 idei distractive pentru zile ploioase

5 idei distractive pentru zile ploioase

Cu mai mulți ani în urmă, a avut loc o furtună pe care nu o voi uita niciodată, deoarece a durat toată ziua. Imaginați-vă cea mai deasă ploaie la care ați asistat vreodată. Probabil vă imaginați acea ploaie extrem de deasă încât nu puteți vedea nici măcar o casă peste drum. Ei bine, așa a fost și în cazul meu și a durat toată ziua. Erau momente în care se oprea, însă pentru puțin timp. Având în vedere că mie îmi place să petrec timp afară, nu sunt cel mai mare fan al acestui tip de zile. Însă există moduri de a transforma aceste zile în ceva cu adevărat memorabil.

Chiar dacă nu o să vă puteți plimba cu bicicleta prin casă, totuși zilele ploioase nu ar trebui să fie plictisitoare și mohorâte. Transformați-vă zilele ploioase în zile cu adevărat memorabile cu ajutorul următoarelor 5 idei.

  1. Descoperiți artistul din voi

Hârtie, culori și imaginație: este tot ceea ce aveți nevoie pentru a-i ține ocupați pe copiii mai mici pentru puțin timp. Cu un mic imbold, până și copiii mai mari nu vor putea rezista tentației de a da frâu liber creativității, atunci când li se oferă oportunitatea. Dacă se apropie un eveniment important, spre exemplu Ziua femeii, Paștele sau o zi de naștere, puneți-i să picteze ceva special pentru acea zi și lăsați-i să dea frâu liber creativității. Poate vor desena propriul animal sau casa lor de vis.

  1. Transformați-vă casa într-un cinema

Construiți amintiri și păstrați-le pe un aparat digital pentru o lungă perioadă de timp. Vă puteți filma membrii familiei în timp ce se distrează sau în timp ce fac lucruri ieșite din comun. Care sunt amuzante pentru restul familiei. O idee genială este de a-i pune pe copiii voștri să facă ei o interpretare a comportamentului mamei sau al tatei. Puneți-i să se costumeze și să joace în propria parodie. Cel mai probabil veți râde până la lacrimi. Apoi să țineți drept aparatul de filmat și în timp ce veți și cunoaște prin intermediul copiilor ceva despre voi inșiși în calitate de părinți.

  1. Scrieți împreună o poveste

Nu-mi spune că luna strălucește în miez de noapte, ci că lumina ei se oglindește într-o bucată de sticlă spartă – Anton Checkhow. Abilitatea de a descrie și de a vedea cele mai mărunte detalii și esența din viața noastră este cel mai valoros talant dat nouă. Putem încuraja și dezvolta această trăsătură și în copiii noștri în diferite moduri, inclusiv prin următoarea aplicație. Găsiți un obiect care să devină centrul poveștii voastre, cum ar fi un animal de pluș sau o jucărie. Apoi lăsați copiii voștri să își imagineze o poveste pe baza respectivului personaj principal. Gândiți-vă la mai multe personaje, la acțiune și la o încheiere. Rezultatul va fi minunat, indiferent de ce va fi scris.

  1. Descărcați aplicații distractive

Nu este cel mai indicat lucru să oferiți copilului vostru un alt motiv pentru a sta cu ochii în tabletă sau în telefon. Cu toate acestea, aplicațiile sunt la îndemână în acest tip de circumstanțe. Există numeroase aplicații care au un scop educativ, care stimulează sau amuză. O zi ploioasă este cea mai bună scuză pentru a vâna cele mai recente și grozave aplicații.

  1. Fericirea de a construi ceva împreună

În calitate de adulți, suntem conștienți de satisfacția care este provocată în urma construirii a ceva împreună. În acest fel, lucruri grozave pot fi împlinite. Copiii învață această trăsătură de caracter încă de mici în timp ce construiesc tot felul de creații cu jucăriile lor. Începeți să folosiți jocuri, cum ar fi Lego, Puzzel, Lincoln Log, setul Erector, avioane sau mașini. Copiii voștri vor fi mândri când vă vor arăta ceea ce au făcut ei cu mâinile lor.

 

 

Ți-a plăcut ? Distribuie

Cauta dupa temă si cuvinte cheie

Ți-a plăcut ? Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Postari similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *